Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi ve Orman Bölge Müdürlüğü’nün iş birliğiyle gerçekleştirilen ve MÜSİAD Sakarya Şubesi üyelerinin aileleriyle katılım sağladığı fidan dikim programı yoğun katılımla gerçekleşti.

MÜSİAD Çevre Komisyon Başkanı Mustafa Gavasoğlu; “Burada sizleri bir arada görmekten mutluluk duydum, MÜSİAD Hatıra Ormanımıza hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada toplanmamız 6 aylık bir çalışmamızın eseri. Düşünülmesi, planlanması ve hazırlanmasıyla geçen aylardan sonra hayata geçtiğini görmek bana kıvanç veriyor. İnşallah başka projelerle de ailelerimizle doğaya dokunacak, kendimiz de güzel anılar kazanacağız.” cümlelerine yer verdi.

Ardından Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbağ; “Öncelikle kıymetli İsmail Başkanıma ve Mustafa Bey’e teşekkür ederim. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın böylesi güzel niyetlere girmesi ve atıl bulunan yerleri kendi himayelerine geçirip güzelleşmesini sağlaması yürüdüğümüz bu yolda yalnız olmadığımızı gösteriyor. “Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile, bugün elinizdeki fidanı dikin.” Hadis-i Şerif’inde buyrulduğu gibi destek sunan her birinize canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Yüce dinimizce ibadet sayılan ağaç dikimimizi Allah kabul etsin.” dedi.

Konuşmaların ardından MÜSİAD Sakarya Üyeleri ve aileleri fidan dikimini gerçekleştirdi. Herkes diktiği fidanların üzerine iliştirdiği fidan dikim kartına isimlerini yazarken, program 2 saatten uzun sürdü. Program hatıra fotoğrafı ardından sonra erdi.