AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar’ı makamlarında ziyaret eden Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Pandemi sebebiyle sosyal mesafeli olsa da, samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde taraflar ülkenin gündemini ve gelişmeleri değerlendirdi.

MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu;“Ülkemizin selameti için, hem devletimizin kurumları hem de sivil toplum kuruluşları olarak birlik olmamız gerekiyor. Bizler MÜSİAD olarak, elimizi taşın altına koymaya hazırız. Devletimize halkın ve piyasanın durumunu sektörel bazda rapor haline getirerek ulaştırıyoruz. Bütün sivil toplum kuruluşları kendi alanlarında devletimizi ne kadar çok bilgilendirirse, o kadar çok çözüm bulunması da olası da olur.” cümlelerine yer verdi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever;“Bizler Dünya’nın her yanına dağılmış büyük bir milletiz. Dış güçler bizleri sürekli yıpratmaya ve birbirimize düşürmeye çalışmaktadırlar. Ülkemizdeki sizler gibi iş adamlarımızla ve diğer dinamiklerimizle birlikte olduğumuz sürece bunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. İnşallah Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize ve milletimize çizmiş olduğu hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. 2023 hedeflerimize hiç olmadığımız kadar yakınız.” cümlelerine yer verdi.

MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar;“Çok zor günlerden geçiyoruz. Sadece ülke olarak değil, dünya olarak. Pandemi son 1 yıldır hepimizi çok etkiledi. Biliyoruz ve inanıyoruz, bu günleri geride bırakacağız. Dünyada kartlar yeniden dağıtılıyor, biz de 2023 hedefleri doğrultusunda daha iyi hamlelerle, daha iyi stratejilerle baş koyduğumuz bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi.