Birincilik plaketini MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın elinden Yönetim Kurulu ve Üyeleri adına alan MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, duygularını şu ifadelerle dile getirdi;

“MÜSİAD 2019 Yılı Şube Performans Değerlendirme Kriterleri sonucu üç yılı aşkın süredir başkanlığını yürüttüğüm MÜSİAD Sakarya, tüm MÜSİAD Şubeleri arasında Birincilik ödülüne ikinci kez layık görülmüştür. Bizler ilimizi her alanda en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca, ülkemizin her yerinde Sakarya’mızın bilinirliğini ve tanınırlığını artırmak, yatırımcılarımıza yaşadığımız bu güzel şehrin sosyal kültürel ve ekonomik anlamda cazibesini anlatarak gelişmesine katkı sağlamaktayız. Bu ödülü, ikinci kez Sakarya’ya getirmekten onur ve gurur duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bizler ilimiz için özverili ve gayretli çalışıyoruz ve çalışmalarımızı da arttırarak devam ettireceğiz."

MÜSİAD yalnızca bir iş adamları derneği değil, “Erdemli ve Ahlaklı İş Adamları Topluluğu” olarak, Yüksek Ahlak, Yüksek Teknoloji anlayışıyla dünyaya örnek olacak bir modeldir. Bizler çalışmalarımızı yine aynı şevk ve heyecanla devam ettireceğiz. Bu vesileyle bir yıl boyunca çalışmalarımızda desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen, canla başla çalışan Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, kıymetli üyelerimize ve MÜSİAD dostlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu başarının camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Ödülü Buruk Bir Sevinçle Aldık

MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun’un açıklamasının devamında ise “Geçtiğimiz günlerde bizleri derinden yaralayan ve bir daha yaşanmamasını istediğimiz bir olay yaşadık. Vatanımızın güvenliğini ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak için İdlib’te bulunan askerlerimiz hain bir saldırıda şehit şehit düştü. Bu sebeple bu ödülü buruk bir sevinçle şehrimize getirdik. Bu vesile ile tekrar şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar ve kahraman Mehmetçiğimize güç, kuvvet ve zafer ihsan etmesini dileyerek bir daha ülkemizde böyle acıların yaşanmamasını temenni ediyorum.” diyerek cümlelerini tamamladı.