Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ile Yönetim Kurulu Üyeleri ilin önemli kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Bayrak, “Kentsel dönüşüm için üzerimize ne görev düşerşe yapmaya hazırız “dedi.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı makamında ziyaret eden Başkan Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri bir süre sohbet etti. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in ‘hayırlara vesile’ olmasını dileyen başkan Bayrak, Erenler bölgesinde faaliyet gösteren üyelerin isteklerini başkan Kılıç’a iletti. Sakarya’nın deprem bölgesi olduğunu anımsatan Başkan Bayrak, “Her zaman bize destek olan başkanımız Fevzi Kılıç ile inşaat sektörünün sıkıntı ve isteklerini ele aldık. Hayli olumlu geçen ziyaretimizde gösterdiği yakınlıktan dolayı başkan Kılıç’a teşekkür ederiz “dedi.

Kısa süre önce yapılan kongre sonrasında bir kez daha başkanlığa seçilen Murat Bayrak ile yönetimini Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu yerinde ziyaret etti. Adapazarı’nın kentsel dönüşüme olan yaklaşımı ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Murat Bayrak, “Sektör temsilcilerimizle birlikte Adapazarı İlçesi’nde yapılacak olan her türlü kentsel dönüşüm çalışmasına paylaş olarak katılmaya, destek olmaya hazırız. Bu anlamda bize düşen görev ne varsa üyelerimizle birlikte taşın altına elimizi sokarız” dedi.

İnşaat sektörünün kentin ekonomi dinamikleri arasında olduğunu anımsatan Adapazarı Belediye Başkanı mutlu Işıksu ise bir süre önce yapılan kongreyle birlikte güven tazeleyen başkan Bayrak ve ekibini kutladı. Adapazarı Belediyesi olarak kentsel dönüşümle ilgili geçen aylarda çalışma yaptıklarını ve Adapazarı’nda bazı bölgelerin öncelikli olarak kentsel dönüşüm yapılması için görüş birliğine vardıklarını belirten Başkan Işıksu, “Adapazarı’nda kentsel dönüşüm için çalışmalarımız sürüyor” dedi.