İlim Yayma Cemiyeti Necip Fazıl Kısakürek Öğrenci Yurdu’nda yapılan yeni eğitim sezonu açılış töreninde konuşan Yurt Müdürü Cengiz Gülseven, öz değerlerine, milli ve manevi değerlerine sahip, insan yetiştirme çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Açılış konuşmasını İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Recep Kılıç şu ifadelerde bulundu; “ Hepiniz evinize hoş geldiniz. Yeni Eğitim-Öğretim yılınızı kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Pandemi sebebiyle çok fazla ayrı kaldık ama gönüllerimiz her daim bir olduğuna inanıyorum.1951 yılından beri hakikaten bu müessese çok mümtaz insanlar yetiştirmiş; Cumhurbaşkanı yetiştirmiş, bakanlar, milletvekilleri yetiştirmiştir.

Gerçekten hamurunda güzellik olan insanlar yetiştirmiştir. Bizler bu kurumun temsilcileriyiz, ileride sizler de mezun olduktan sonra gittiğiniz yerde ‘ İlim Yayma ‘ yolunun birer temsilcileri olacaksınız. İlim Yaymanın yolu hayır yoludur” dedi.

Açılış toplantısı; İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Recep Kılıç, Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Alemdar, Yılmaz Çiğdem katılımıyla gerçekleşti.