Süpürge Otu Müzayede Tribünü açılışına Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Yılmaz, Meclis Üyesi Nuri Köseoğlu, merhum Nihat Yılmaz’ın ailesi ve sevenleri katılım sağladı.

Açılış toplantısında konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı; “Nihat Yılmaz borsamızda uzun yıllar meclis ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. O’ nu kaybetmekten dolayı duyduğumuz üzüntü büyük. Süpürgeci esnafının sevilen sayılan, yardımsever ve dürüst bir insanıydı. Nihat abimizin isminin yaşatılması için Yönetim Kurulumuz kararıyla yenilenen ihale tribününe “Nihat Yılmaz Süpürge Otu İhale Tribünü” adını verdik. O’nu her daim anmış ve yaşatmış olacağız. Nihat Yılmaz hepimizin abisiydi dostuydu, ailesine ve tüm sevenlerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum” dedi.

Dualarla yapılan açılışın ardından. 2020 yılı hasat sezonunun ilk mahsulü süpürge otunu Borsa’ya getirerek tescil ettiren üretici Hamit Karagöz’e ilk mahsul hediyesi Meclis Üyesi Nuri Köseoğlu tarafından takdim edildi. Köseoğlu, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek “İnşallah bereketli bol kazançlı, hem üreticimizin hem tüccarımızın yüzünü güldüren bir sezon yaşarız” dedi.