Sakarya’nın Adapazarı,Serdivan, Erenler, Kocaali, Karasu, Söğütlü, Ferizli, Kaynarca, Taraklı, Geyve, Karapürçek, Pamukova, Hendek, Akyazı, Arifiye, Sapanca ilçelerini kapsayan Koronavirüs tedbir ve önlemleri aralıksız devam ediyor. Vali Kaldırım tarafından takip edilen denetimlerde Kaymakam, Belediye Başkanı düzeyinde ilçelerdeki umuma açık alanlarda ve toplu taşıma araçlarında denetim yapılıyor.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten başkanlığında yapılan denetimlerde bütün ilçe denetlenirken, bugün de Söğütlü’de toplu taşıma araçlarına yönelik çalışma yapıldı. Toplu taşıma araçlarının sürücülerinin maske kullanıp kullanmadığı, araçların içinde sosyal mesafe olup olmadığı, yine yolcuların maske takıp takmadığı denetlendiği kontrollerde temizlik kurallarıyla araçların evrak ve donanımları da kontrolden geçirildi.  

Sakarya Valiliği Twitter hesabından “Hepimiz için sağlık için” sloganıyla yayınlanan denetimlerle ilgili olarak, “Söğütlü Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ın koordinesinde Söğütlü İlçemizde #Covid19 tedbirlerine yönelik denetimler, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu tüm alanlarda devam ediyor” sözlerine yer verildi.