NE OLMUŞTU!
Türk Kızılay Sakarya Şubesi tarafından organize edilen program kapsamında Kızılay gönüllüsü gençler İzmir Depremi sonrasında zor günler geçiren depremzedelere destek için İzmir’e gitmişti. Adapazarı merkezde bir araya gelen gönüllüler Pandemi kuralları kapsamında bir otobüsle yola çıkmış ve İzmirli depremzedelere destek olmuş, moral vermişti.

İZMİR DÖNÜŞÜ
Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan yolculuk sonrasında Sakarya’ya dönen gönüllülerden 7 kişinin testi Pozitif çıkınca karantinaya alındı. Evlerinde karantinada olan gönüllülerden Abdül Metin Bul, “Pandemi önlemlerini aldık ve öyle yola çıktı. İzmir’de maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına yine uyduk. Ancak İzmir dönüşü ben dahil bazı arkadaşlarda tat ve koku sıkıntısı çıktı. Yapılan testlerde 7 arkadaş pozitif çıktı” dedi.

YİNE GİDERİZ
Türk Kızılay Sakarya Gönüllüleri olarak depremzedelere moral için gittiklerini, bütün önlemleri aldıklarının altını çizen Abdül Metin Bul, “Bizler Kızılay gönüllüsüyüz. Bugün olsun yine İzmir’e veya başka bir yere gideriz. Önlemlere rağmen Koronavirüse yakalandık ama yapacakta bir şey yok” dedi.