SLOGAN ATTILAR

Pamukova Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Suriye'nin İdlib kentinde Suriye rejim güçlerinin yaptığı saldırı sonucu 27 Şubat günü şehit olan 36 şehidimiz ile yürütülen Bahar Kalkanı Harekatına destek olmak için, dev Türk bayrağı ve ellerinde ki Türk bayrakları, sloganlarla İlçede bulunan Mühimmat bölüğüne yürüyüş yaptılar. Okulda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerin katıldığı yürüyüşte, öğrenciler, " Şehitler ölmez vatan bölünmez, Her Türk Asker doğar " sloganlar attılar.

TÜRK BAYRAKLARI

Slogan atıp, ellerindeki Türk bayraklarını sallayan öğrencileri, okullarına yaklaşık 1 km uzaklıktaki Mühimmat Bölüğü önünde askerler karşıladı. Mühimmat Bölüğünün nizamiye kapısından " Vatan sana canım feda, Her Türk asker doğar " sloganları ile giren öğrencileri Mühimmat Bölüğü hizmet binası önünde Garnizon Komutanı Yüzbaşı Oktay Eren ve askerler karşıladı.

VATANA SESLENİŞ

Burada yapılan programda öğrenciler, "Vatana sesleniş " konulu etkinlik ile Vatan için hep bir ağızdan ant içtiler. İdlib'de şehit olan Mehmetçiklerimizin isimlerinin okunmasına öğrenciler " Burada " diyerek cevap verdi. İstiklal marşının okunmasının ardından program sona ererken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, Garnizon Komutanı Oktay Eren'e, her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade etti.