Bayramlaşma törenine, Bölge Müdürümüz Ziya Polat ile birlikte,  Bölge Müdür Yardımcılarımız Halis Belen, Halil Karademir ve Yakup Eraslan,  Şube Müdürleri, Sakarya Fidanlık ve Adapazarı Orman İşletme Müdürü ile tüm Orman Bölge Müdürlüğü personeli katıldı.

Bölge Müdürümüz Ziya Polat konuşmalarında; Ülkemize ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olan, Mübarek Ramazan Bayramını ailece ve milletçe birlikte huzurlu içinde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Rabbim’den daha nice bayramlara sağlıklı bir şekilde, eski bayramlarda olduğu gibi birbirimizle kucaklaşarak, ziyaret ve sohbet ederek ulaştırmasını diliyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Covid-19 gölgesinde geçen bayramlarımızın bu sonuncusu olur inşallah. İnsanlığın ve ülkemizin bu salgın belasından tez zamanda, kurtulmasını Cenab-ı Hak ’tan niyaz ediyorum. 

Bayramlar; kardeşliğin, dostluğun, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, birlik, beraberlik ve hoşgörünün pekiştiği özel günlerdir. Çalışanlarımız arasında kırgınlıklar, küskünlükler varsa bizlere mutlaka söylesinler barıştıralım. Biz bir aileyiz. Aile fertleri arasında kesinlikle kırgınlık, küskünlük olmaz. Sizlerin sağlığı bizler için her şeyin üstündedir. Covid-19  pandemisine karşı aldığımız tedbirleri aynen devam edeceğiz. Bu salgını yaşayanlar daha iyi bilir. Kesinlikle hafife almayalım.  Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Bayram ziyaretlerini kısa tutalım ve odalarımızı sık sık havalandıralım. Bu vesile ile, burada açık bir ortamda, siz değerli çalışanlarımız ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Katılan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, daha nice bayramları birlikte geçirmeği temenni ediyorum’’ dedi. 
       ​ 
Bayramlaşma töreni sunulan ikramla sona erdi.