Bölge Müdürü Ziya Polat’ın Başkanlığında yapılan toplantıya; Bölge Müdür Yardımcıları Halil Karademir, Halis Belen, Adil Şencan, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Asalettin Aksu, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Turgut Duran, Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Müdürü Şahin Doğan, Etüt-Proje Başmühendisi Ziya Karagüzel, Fidanlık ve İşletme Müdürlerinin katılımıyla, 26 Ekim 2020 tarihinde, Şehit İşletme Şefi Mehmet Soydinç toplantı Salonunda düzenlendi.

Bölge Müdürü Ziya Polat toplantının açılış konuşmalarında; ''Öncelikle yeni göreve atanan arkadaşlarımızın, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.

2020 yılı sonunda, üretim programlarımızın tamamını gerçekleştireceğiz. İşletme Müdürlüklerimiz, programlarını yüzde yüz gerçekleştirmek üzere gerekli tüm tedbirleri alacaktır. Bakım ve gençleştirme çalışmalarını, amenajman planlarımıza göre zamanında yapacağız. Bakım çalışmalarını yaparken ormanlarımızın gerçek ihtiyaçlarını göz ardı etmemeliyiz. Ormanlarımıza zarar vermeden, ormanlarımızın bakımını yapacağız. 2020 yılı endüstriyel odun gerçekleşmelerinde, yıl sonu termin planı rakamları yakalanacak ve ülkemize katma değer kazandıracağız. Bakım sahalarımızı çok dikkatli tespit ederek, gerekli maksimum faydayı sağlamalıyız.

Her İşimiz Sonuç Odaklı Olmalı

En iyi yönetici planlamasını en iyi yapandır. Planlamamızı en iyi şekilde yaparak zamanı, parayı ve işgücünü iyi kullanmalıyız. Zaman çok hızlı ilerliyor ve 2020 yılının bitmesine, iki ay gibi kısa bir süre kaldı. İşletme Müdürlüklerimiz tarafından, yeni hazırlanan termin planı hedeflerine ulaşma yolunda gerekli hassasiyet gösterilecektir.

Bölge Müdürlüğümüzün 2020 yılı damga, üretim ve satış programları, yüzde yüz gerçekleştirilecek ve konuda asla tavizimiz olmayacaktır. Lif-yonga fabrikalarının ihtiyaç duydukları, 2020 yılı hammadde tahsislerin tamamını karşılayacağız. Her işimiz sonuç odaklı olmalıdır.’’ dedi.

Üretim rakamlarının masaya yatırıldığ​ı toplantı; Orman İşletme Müdürleri, Fidanlık Müdürü ve Etüt Proje Başmühendisinin, 2020 yılı sonu hedefleri, program ve gerçekleşmeleri, hakkında yaptıkları sunumlarıyla sona erdi.