Osmanlı Partisi Marmara Bölge Sorumlusu ve Adapazarı İlçe Başkanı Necdet Enç ile Adapazarı İlçe Danışmanı Selahattin Tan Halk54.com’u ziyaret etti. Halk54.com Genel Koordinatörü Murat Uygun, Halk54.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı, Halk54.com haber Müdürü Nurettin Eryılmaz tarafından ağırlanan Başkan Enç ile danışmanı Tan bir süre gündem hakkında sohbet etti. Parti teşkilatı olarak Sakarya’nın hak ettiği ,yere gelmesi için çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Necdet Enç, “İlimizde bir çok sorun var. Bu sorunları yakından takip ediliyoruz. Sorun ve sıkıntıların aşılması noktasında üzerimize düşen görevleri yapmaya da hazırız” dedi.

Osmanlı Partisi’nin ülke genelinde olduğu gibi Sakarya’da da hızla teşkilatlandığını anımsatan Başkan Enç, halkın partilerine gösterdiği teveccühten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Demokrasilerde basının özgürlüğünün önemine işaret eden Başkan Enç, basına büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Başkan Enç, “Basın kamuoyunun gözü ve kulağıdır. Sessiz çoğunluğun sesidir. Gelişmiş demokrasilerin hepsinde basın özgürlüğüne büyük önem verilir” diye konuştu.

Ziyaret sırasında konuşan Murat Uygun ise Osmanlı Partisi’ni yakından takip ettiklerine vurgu yaptı. Yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Uygun, “Sayın başkan Enç’in basına gösterdiği hassasiyet ve önem için teşekkür ederiz “dedi.