PROJEYE YOĞUN İLGİ
Akyazı Gençlik Derneği'nin çocuklarda paylaşma bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 'oyuncağını benimle paylaşır mısın" sloganıyla başlattığı oyuncak toplama kampanyası sürüyor. Kampanyaya pek çok Akyazılı aile ve çocuk destek verirken çok sayıda oyuncak toplandı. Proje kapsamında oyuncak toplama süresi 20 Mayıs'a kadar uzatıldı. Kampanya kapsamında toplanan oyuncaklar yaş gruplarına, çeşitlerine ve durumlarına göre tasnif edilecek, paketlenecek ve ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.

ÜCRETSİZ 5000 ADET MASKE
Akyazı Gençlik Derneği covid19 salgını artması sebebi ile 06 yaş ve üzeri için hazırlattığı 5000 adet maske dağıtımı yarın itibariyle başlıyor. Başkan Keleş, “Ülkemizde Covid19 salgını Ülke genelinde artması sebebi ile Maske Mesafe Temizlik kurallarına daha dikkatli olmamız gerekli bizde dernek olarak hazırlattığımız 06 yaş ve üzeri için 5000 adet maske hazırlattık. Tüm hemşerilerimiz Ücretsiz ala bilir” dedi.

1500 ERZAK YARDIMI
Akyazı Gençlik Derneği Başkanı İbrahim Keleş; “Akyazı ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere vermek üzere ilçemizdeki iş adamları ve esnafların destekleri ile yapmış olduğumuz erzak sayımız 1500 ve üzerine doğru devam ediyor. Bizden desteklerini esirgemeyen ilçemiz deki iş adamlarına esnaflarına şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim” dedi.