// Aleyna Nur Çapar //

Sakarya’da uzun yıllardır AK Parti camiasında siyaset yapan Adem Öz ile AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı ve Hendek Belediye Başkan Adayı olan Ali Kemal Sofu Halk54.com Genel Koordinatörü Murat Uygun ile Genel Yönetmen Hüseyin Cumalı’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Öz, Sakarya’da güçlü bir yerel medya olduğunu anımsattı. Öz, “Herkesin bildiği gibi günümüzde internet haberciliği önemli hale geldi. Bu anlamda Halk54.com hızlı ve güvenilir haberciliği ile dikkat çekiyor” dedi.

AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı sürecinde hizmet anlamında ciddi çalışmalarıyla tanınan bir isim olan Sofu ise medyanın önemine işaret etti. Yerel medyanın güçlü olması gerektiğinin altını çizen Sofu, sorun ve sıkıntıların ilgili makamlara ulaştırılmasında medyanın üstlendiği görevi anımsattı. Sofu, “Tarafsız, objektif, cesur ve elbette güven veren haberle medyanın büyük sorumluluğu var. Bu sorumluluk bilinciyle hareket eden Halk54.com’u kutluyorum” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Halk54.com Genel Koordinatörü Murat Uygun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Öz ile Sofu’nun vatandaşa hizmet ulaşması noktasında çaba sarf ettiğini sözlerine ekleyen Uygun, halkın güvenilir ve hızlı haber alma özgürlüğü için ekip halinde 7/24 çalıştıklarını ifade etti.