ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda gündeme ilişkin önemli açıklamalar yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, son dönemde kendisine yönelik hakaretler ve isim vermeden Twitter üzerinden gündem oluşturan Trol hesaplarla ilgili konuştu. Yavuz bu konuda şunları kaydetti: “O kadar bazen hayıflanıyoruz ki. Statümüzü sadece şehrimiz için kullanacağız. Bizi kendi yakınlarının menfaatine düşmüş göremezsiniz. Şehrimiz için söz vermiştik bunu. Böyle uğraş veriyoruz. Bunu yaparken de çok fazla hırpalanıyoruz. Bugün Sakaryaspor üzerinden bunları anlatma şansı yakaladık. Hiç alakasız kişilerden olmayan tepkiler ve küfürler oluyor. Bazen yargı ile de bunların üzerine gittim. Ama daha fazla üstüne gitmemiz inancı ile son 3 ay çok özel çalışmalar yapıyorum. Maalesef enerjimin bir kısmını oraya harcamak zorunda kalıyorum. Çünkü zoruma gidiyor.”

KONUŞABİLİRİZ
“Biraz daha ayrıntı çalışmak gerekti. Birilerinin ne yaptığını ne yapmak istediğini, hangi tetikçileri kullandığını bunları bir gün konuşabiliriz. Bu meseleyi şimdi açmış olalım bazı şeyleri burada tutuyorum. Ama içim dolu. Biz birlik ve beraberliğimizi koruyoruz. Bu ekip her ay her kararımızı ittifak ile alıyoruz. “

LİNÇ GİRİŞİMLERİ
Yavuz bu sözlerinden önce de Sakaryaspor’u bahane ederek sosyal medyadan siyasetçileri linç edenlerle ilgili şunları kaydetmişti: “Mesela geçtiğimiz gün Twitter üzerinden eleştiri aldık. İyi de biz bu işi Twitter üzerinden mi yapmamız gerek? Önce Twitter üzerinden bir güzel haşlanıp ondan sonra mı bize iş yaptırılması gerekir. Benim de arkadaşlarım adına, birkaç soruyu sorma hakkım var. Biz Sakaryaspor için bu masadakilerin tamamı Sakaryaspor için elinden ne geliyorsa onu yaparız. Ama, başka bir yöntemle bize arkadaşlar gelmesin. Biz böyle siyasetçiler değiliz. Elimizden ne geliyorsa yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.” “Sakaryaspor adı üzerinden yapılan linç girişimlerini kim ya da kimler organize ediyor. Bunu bilmek bizim hakkımız. Biz bunu öğrenebiliriz. Biz bir gün buna vakıf olabiliriz. Bunu konuşmalıyız”