Pamukova Muradiye Eğitim Vakfı ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı nedeni ile gıda yardım kolilerini ulaştırarak yüzlerini güldürüyor.

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan’da da ihtiyaç sahiplerini unutmayan Muradiye Eğitim Vakfı, hayır sever vatandaşların desteği ile hazırlanan 200 lira değerindeki gıda yardım kolilerini, İlçe Merkezinde ve Mahallerindeki ihtiyaç sahiplerinin evlerine vakıf görevlilerince teslim ediyor.

Ramazan ayının başlamasından bugüne kadar yaklaşık 122 adet gıda yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıtarak yüzlerini güldüren Muradiye Eğitim Vakfı yetkilileri, Ramazan ayı boyunca hayır sever vatandaşlardan destek geldikçe gıda kolisi dağıtımına devam edeceğini ifade ettiler.

Pamukova Muradiye Eğitim Vakfının zor günlerde ve Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devem edeceğini söyleyen Vakıf Başkanı Hikmet Şenol, “ Hayır sever vatandaşlarımızın desteği ile İlçemizde ilk etapta 122 koli gıda yardımı yaptık. İnşallah Ramazan ayı boyunca gıda yardımlarımıza devam edeceğiz “ dedi.

Pamukova Muradiye Eğitim Vakfına ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere , hayır severlerin bağış yapabileceğini ifade eden vakıf yetkilileri, fitre ve zekatlarında kabul edildiği belirtileri. 200 liralık yardım kolisi için bağış yapmak isteyen hayır severler vakfın, TR67 0001 0005 4983 8666 4050 01 hesabına veya bizzat vakıf binasına gelerek bağış yapabilecekler.