Hendek ilçesinde 4 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda işçi yaralandı. 3 kişinin de arama çalışmaları da ekipleri tarafından devam ediyor.

Çalıştığı fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan Müzeyyen Topaloğlu, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Patlamanın kendisini dışarıya fırlattığını söyleyen Topaloğlu, patlamanın etkisiyle kafasından çok büyük bir darbe aldığını ve kulaklarının işitmediğini ifade etti. Topaloğlu, patlama sonrasında fabrikada çalışan bir çocuk tarafından kurtarıldığını sözlerine ekledi.

Patlama anında yaşadıklarını anlatan Müzeyyen Topaloğlu, "Havai fişek fabrikasında çalışırken birden bir uğultu oldu. Uğultuyu duymamla ne kadar cam, saçma ne varsa üzerime doğru geldi. Kaçmaya çalıştım ama kaçamadım, patlama beni dışarıya fırlattı. Kafam çok büyük bir darbe aldı, şuan kulaklarımda duymuyor. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Her tarafım parçalandı. Patlama sonrasında fabrikada çalışan bir çocuk beni kurtardı. Onun sayesinde kurtuldum yoksa kurtulayamayacaktım. Çünkü anlatılmaz, yaşanır yaşadıklarım. Elimden ve ayağımdan çok büyük darbeler aldım. Bu yaşadıklarımı Allah kimsenin başına vermesin. Olayın hala şokundayım, psikolojim çok kötü.