SATSO Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesi hizmet binası fuaye alanında gerçekleştirilen ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş ev sahipliğinde, ebru sanatı eserlerinin sergilendiği organizasyona Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özden, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem Yüce’nin eşi Filiz Yüce, SATSO Disiplin Kurulu Başkanı ve Eski Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu ile SATSO Meclis Üyeleri, çok sayıda ilgili ve basın mensubu iştirak ettiler.

Serginin açılış töreninde konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “SATSO’da kültürel etkinliklere maalesef pandemi nedeniyle ara vermiştik. Şimdi belli kurallar çerçevesinde bu çalışmalarımıza yeniden başladık. Bugün Sakaryalı ebru sanatçımızın birbirinden güzel eserlerini Odamızda sergilenmesinden mutluluk duyuyoruz. SATSO olarak ticaret ve sanayide olduğu kadar sanata katkı sunmaya gayret ediyoruz. Değerli Sanatçımız İradet Başer’e sanat hayatında başarılar diliyorum ve katılan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş ise “SATSO olarak sanatın her dalını desteklemeye devam edeceğiz. Sergimizin hayırlı olmasını diliyor ve bu güzel sanat eserlerini icra eden sanatçımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de konuşmasında; “SATSO hizmet binası sergi alanında birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Sakaryalı sanatçılarımıza verdikleri destek ve gösterdikleri ilgi, sundukları imkan için her iki başkanımızı tebrik ediyorum. El emeği ile sanat icra etmek elbette kolay değil. Sanata maddi değil, ancak manevi değerler biçebiliriz. Oluşturduğu bu değerli eserler için Sakaryalı sanatçımız İradet Başer’i tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.” dedi.

Sanatçı İradet Başer de desteklerinden dolayı Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanına teşekkür ederek SATSO’da sanat severlerle buluşmanın çok mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Katılan herkese ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Periferi Ebru Sergisi 10 gün süreyle SATSO fuaye alanında sanatseverlerin beğenisine sunulacak