1997 yılından bu yana peyzaj ürünlerini üreten ve ülke geneline ihracat yapan Çınarardı Peyzaj Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi Aziz Anık yönetiminde ki ve İşadamı Hasan İlter Genel Müdürlüğü‘ndeki Çınarardı Peyzaj; Sakarya PSB Anatolia Fuarı’nda bu sene de yerini aldı. Geçtiğimiz 3 yıl festival, bu yıl ise fuar olarak gerçekleşen etkinliğe ziyaretçiler akın ederken her sene olduğu gibi Çınarardı Peyzaj kurdukları fuar standında misafirlerini ağırladı.

Protokol üyeleri akın etti

Çınarardı Peyzaj’ı ziyaret eden birçok ziyaretçinin yanısıra; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek,  AK Parti Yerel Yönetimler Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Belpaş Genel Müdürü Osman Çelik, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Güngör ve Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Basın, Protokol ve Halkla İlişkiler Görevlisi Polis Memuru Murat Ünal’ da Çınarardı Peyzaj standını ziyaret etti.

Aziz Anik’ten nisafirlerine güzel jest

“Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır” diyerek misafirlerine hediye ettiği fincanlardan sonra ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Aziz Anik; “Mavi ile yeşilin bir arada olduğu bu güzel alanda her sene olduğu gibi bu sene de yerimizi aldık. Değerli misafirlerimizi ve Sayın protokol üyelerimizi ağırlamanın mutluluğu içindeyiz. Kendilerine destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

“Tüm tedarikçilerin uğrak adresiyiz”

Normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte fuar alanına daha fazla ziyaretçi beklediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Anik; Sakarya ve çevre illerin dışında diğer şehirlerden ziyaretçileri de fuar alanına davet etti. Anik şu ifadelere yer verdi; “ Sakarya Süs bitkileri, bahçe ve dış mekan bitkileri üretimi konusunda Türkiye’nin %40’lık dilimini karşılıyor. Bizler de belediyeler ve iş yapan tedarikçilerin uğrak adresi olarak kendimizi görüyoruz. Türkiye’nin her yerine bitkilerimizi ulaştırıyoruz. Böyle kapsamlı bir fuar alanında da olmaktan mutluluk duyuyoruz”