Sağlık Sen Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Başkan Yardımcıları Yavuz Bingöl, Harun Kestane, Vedat İnan, Esma Sedar ve Veli Azkın; AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şube Başkanı Abdullah Sönmez, "AK Parti 7. Olağan kongresinde seçilen değerli başkanımıza ve yönetimine Rabbimizden muvaffakiyetler diliyoruz.

Sağlık çalışanlarımızın her daim yanında oldunuz. Ebe,hemşirelerimiz kreş talebini ilettiler ve bu konuda bir adım atılmasını bekliyorlar.Adil ve hakkaniyetli döner sermaye dağılımına acilen geçilerek sağlık çalışanlarımızın yükü alınmalıdır.Şube yönetim kurulumuz ve teşkilatımız adın yeni dönemiz hayırlı olsun.." dedi.

Başkan Yunus Tever; "Değerli şube başkanımıza ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.İnşallah yeni dönemde İlimizde sağlıkta yeni yatırımları hızla hayata geçireceğiz.Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak az.Covitle mücadelede canları pahasına görev yapıyorlar.Kreş ilgili görüşmeyi daha önce yapmıştım,yer tahsisinden sonra inşallah bir adım atılır.Sivil toplum kuruluşlarımız her zaman bizlere katkı sunmuştur.İnşallah yeni dönemde de hep birlikte ilimize hizmet edeceğiz.Teşekkür ediyor çalışmalarımızda kolaylıklar diliyorum." ifadelerine yer verdi.