Şube Başkanı Abdullah Sönmez, "Değerli Başkanımıza dünyayı etkisi altına covid-19 ile mücadelede sağlık çalışanlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Koronovirüs nedeniyle sağlık çalışanlarımız hayatlarını kaybetti eşlerinden,evlatlarından ayrı kaldı bu zorlu süreçte maddi manevi kayıplar yaşandı. Sağlık Sen bütün teşkilatları ile sağlık çalışanlarının yanında oldu sorunların çözümü için başta döner sermayede adalet olmak, ücrette adalet üzere mücadele etti ve etmeye devam ediyor.

Adapazarı’mızın 100 kurtuluş yılını kutuluyor Türk Yıldızlarımızın görkemli gösterisi için tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyoruz.Değerli Başkanımıza Rabbimizden yapacağı çalışmalarda muvaffakiyetler diliyoruz." dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, "Sağlık Sen Şubemizin Değerli Başkanına ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Covid-19 ile mücadelede sağlık çalışanlarımız destan yazdı. Covid nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun İnşallah. İlimizde aşılamalar devam ediyor,aşılarımızı oldukça salgınla mücadelede başarılı olacağız. Aşılamada var gücüyle emek sarf eden ter döken sağlık çalışanlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Covid-19 ile mücadelede tüm sağlık çalışlarımıza Allah’tan kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyarette Pandemiyle Mücadelede sağlık çalışanlarının 1 yılının ele alındığı çalışma ile covitle mücadeleyi simgeleyen plaket Başkan Mutlu Işıksu’ya takdim edildi.