15 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ

Saat 19:00’da Atatürk Spor Salonunda düzenlenecek olan Şahlanış Gecesi programına günler öncesinden hazırlanan Hendek Ülkü Ocakları, Hendek’ten tüm Dünya’ya Milliyetçi Türkiye mesajı vermeye hazırlanıyor. Gecede Ülkücü camianın sevilen isimlerinden olan ünlü sanatçılar Ali Kınık ve Alperen Kekilli sahne alacak. Şahlanış Gecesi programına tüm Sakaryalıları davet eden Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, ülkemizin çok zor bir süreçten geçtiğine değindi.

BÜYÜK TÜRK MİLLETİ

Son zamanlarda peş peşe gelen acı haberlerle büyük üzüntüler duyduklarını anlatan Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, “Tüm acılara, tüm zorluklara rağmen milli ve manevi değerlerin ışığında, yardımlaşma ve kardeşlik duygularıyla Türk Milleti tarihler boyunca dimdik ayakta durmuştur. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun, kollasın. Hainlere fırsat vermesin. Kardeşliğimiz daim olsun” derken sözlerini şöyle tamamladı.

KUTLU GECE

“Zor bir süreçten geçsekte tek yürek olduğumuzu haykırmak, Ülkümüzü muzaffer kılmak için Şahlanış gecesiyle Hendek’ten bir mesaj vermek istiyoruz. Bu kutlu geceye tüm Sakaryalı hemşehrilerimizi davet ediyorum. Atatürk Spor Salonunda Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak olan 2023 Milliyetçi Türkiye Şahlanış Gecesi programında her bir vatandaşımız, ülküdaşımız özel davetlimizdir, onur konuğumuzdur”