Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen SGK Köprülü Kavşak projesi kapsamında bölgede gerçekleştirilen altyapı çalışmaları dolayısıyla planlı su kesintisi yapılacak.

23 Aralık Çarşamba günü saat 20.00 ile 24 Aralık Perşembe günü saat 12.00 arasında yapılacak çalışmalardan Adapazarı başta olmak üzere Erenler’in Küçükesence, Söğütlü’nün Maksudiye ve Türkbeylikkışla ile Serdivan’ın Bahçelievler mahallesinin bir kısmı etkilenecek.

Gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında deforme olan içmesuyu hatları deplase edilerek farklı bir noktadan geçirilecek. Aynı zamanda yağmursuyu hatlarının da kapasiteleri arttırılacak.

Çalışmalar kapsamında su kesintisi yaşanacak mahalleler ise şu şekilde;

Adapazarı: Akıncılar, Bağlar, Cumhuriyet, Çamyolu, Çukurahmediye, Dağdibi, Demirbey, Güllük, Güneşler Merkez, Güneşler Yeni, İstiklal, Karakamuş, Karaosman, Kömürlük, Köprübaşı, Kurtuluş, Maltepe (Alt Kısım), Mithatpaşa, Orta, Ozanlar, Papuççular, Poyrazlar, Sakarya, Semerciler, Süleymanbey, Şeker, Şirinevler, Tekeler, Tepekum, Tığcılar, Tuzla, Taşlık, Abalı, Bayraktar, Bileciler, Budaklar, Çağlayan, Çelebiler, Çerçiler, Çökekler, Doğancılar, Hacılar, Hacıramazanlar, Hızırtepe (Alt Kısım), İlyaslar, Karaköy, Kasımlar, Kavaklıorman, Kurtbeyler, Rüstemler, Solaklar, Turnadere, Yeşilyurt, Yağcılar, Yahyalar, Yenicami, Yenidoğan ve Yenigün Mahalleleri

Erenler: Küçükesence Mahallesi

Söğütlü: Maksudiye Mahallesi

Serdivan: Bahçelievler Mahallesi (Kısmi)