Sakarya'da 14 Şubat günü başlayan ve son 2 gündür yoğun olarak etkisini gösteren kar yağışı kent genelinde aralıklarla devam ediyor. 

Meteoroloji yetkililerinin yoğun kar yağışı uyarısı sonrası kent genelinde ekipler çalışmalarını hızlandırırken, Sakarya'da kar yağışının ne zamana kadar devam edeceği merak konusu oldu. İşte Sakarya genelinde beklenen 5 günlük hava durumu tahminleri...

SAKARYA'DA KAR YAĞIŞI NE ZAMAN KADAR SÜRECEK?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Sakarya genelinde Perşembe gününe kadar kar yağışı aralıklarla devam edecek. Perşembe akşamından itibarense kar yağışı yerini karla karışık yağmura bırakacak. Perşembe günü kar yağışı, Cuma günü ise karla karışık yağmurun beklendiği Sakarya'da Cumartesi ve Pazar günleri ise hava parçalı bulutlu olacak. Perşembe günü ise hava sıcaklığı eksi 5 dereceye kadar düşecek. 

SOĞUK HAVA KALIYOR
Kar yağışının ardından önümüzdeki 7 günlük süreçte Sakarya'da güneşli günler yaşanacak. Kar yağışı şehri terk etse de soğuk hava Mart ayının ilk günlerine kadar etkili olacak. Hava sıcaklıklarının özellikle gece saatlerinde 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Meteoroloji ise oluşabilecek dona karşı vatandaşları uyardı.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ