Polisler, tüm yollarda bir olumsuzluk yaşanmaması için büyük mücadele sarfettiler. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, 45 ekip ve 172 personelle bütün gündüz ve gece boyunca vatandaşların mağdur olmaması için yoğun mesai harcadı. Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya,  ilimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle gece gündüz demeden, yolların açık olması için büyük bir özveri ile çalışan polisleri hiç yalnız bırakmadı.

Yapılan çalışmaları an be an takip eden İl Emniyet Müdürü Kaya, Polis memurlarını ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Polis memurlarına özverili çalışmaları için teşekkür eden Kaya daha sonra yük taşımacılığı yapan şoförleri ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle yola devam edemeyen tır ve kamyon şoförlerini güvenlik amaçlı tesislere çektiler. Yolda bulunan vatandaşlarımıza Afad, Kızılay ve Karayolları ekipleri sıcak çorba ikramı yaptılar.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle yola devam edemeyip kalacak yer talebinde bulunan çok sayıda vatandaşımız, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri eskortluğunda, misafirhane ve yurtlara yerleştirildi.

Yurtlara yerleştirilen vatandaşlar, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne ve Sakarya Valiliği’ne teşekkür ettiler.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile ; ’’Ekiplerimiz tüm yollarımızda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için canla başla hizmet vermeye devam ediyorlar. 24 saat fedakarca çalışan tüm ekiplerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.’’ dedi