//Nurettin Eryılmaz//

Koronavirüs nedeniyle uzun bir süre kapalı kalan berberler, 1 Temmuz'da başlayan tam normalleşme süreciyle eski günlerine geri döndü. 1 Temmuz itibariyle normal çalışma sistemine geçen berberlerde, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala yoğunluk başladı. 

Adapazarı Atatürk Bulvar İş Hanının birinci katında hizmet veren Altın Makas Kuaför salonuna çırak olarak başlayan ve 17 yıl hizmetin ardından kalfalık ve işyeri sahibi olan Erkan Tetik, Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşadıklarını ifade etti. Yarım saat ile bir saat arasında sürekli müşteri randevu listesinin uzayıp gittiğini söyleyen Tetik, gece yarısına kadar çalışarak müşterilerin taleplerini karşılayacaklarını kaydetti.

Altın Makas Kuaför salonu kalfası Ender Kemal ise bir buçuk yıldır mücadele ettiğimiz pandeminin ardından kısıtlamasız ilk kurban bayramının karşılanacağını belirterek, "Yoğun bir şekilde saç-sakal kesimi ve cilt bakımı talepleri var. Müşterilerimizin taleplerini karşılayabilmek için Arefe günü gece yarısına kadar çalışacağız" dedi.