Sakarya Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları eski Başkanı, Çınar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Buğaçayır; Sakarya Erzurumlular Derneği Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 

18 Temmuz 2021 Pazar günü gerçekleşecek olan Sakarya Erzurumlular Derneği Olağan Genel Kurulu için adaylığını açıklayan girişimci Genç Başkan Adayı Halil Buğaçayır; amaçlarının, Sakarya Erzumda Derneği'nin marka değerini yükseltmek olduğunu vurguladı. 

Buğaçayır, "Göreve geldiğinde; hedeflerinin arasında Hedeflerinin arasında  Maltepe'de bulunan yerimizi, hemşehrilerimiz için kır düğün salonu haline getireceğiz. Sakarya Erzurumlar Derneği'nin siyaset ve bürokrasi de aktif rol almasını sağlayarak, tüm platformlarda adını sıkça söz ettireceğiz. Yapacağımız, merhaba proje ve doğru etkinliklerle, derneğimizin gündemde kalmasını sağlayacağız. Değerli Hemşehrilerim ile daima gönül gönüle olmak ümidiyle, desteklerinizi bekliyorum" dedi. 

Halil Buğaçayır kimdir?
1977 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. İlkokulu Erzurum'da okuyan Buğaçayır, Ortaokul ve Lise öğrenimini Sakarya'da tamamladı. Çayır Gurup Yönetim Kurulu başkanı olan Halil Buğaçayır, aynı zamanda Esentepe Gölspor Başkan Yardımcılığı da yapmaktadır. TÜMSİAD Sakarya Bölge Yönetim Kurulu üyesi olan Halil Buğaçayır, 33 yıldır Sakarya'da yaşayan başarılı bir iş insan ve çevresinde sevilen bir kişiliğe sahiptir. Evli ve 1 çocuk babası olan Halil Buğaçayır; Sakarya Erzurumlular Derneği'nde Gençlik Kolları Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Üyeliğini ve yöneticiliği üstlendiği kurum ve kuruluşların başarısı, birliği ve beraberliği için çalışmalar yürüterek daima gelişime önem vermektedir.