Arifiye ilçesi ile Karaaptiler ve Türkçaybaşı mahallelerini birbirine bağlayacak olan 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki köprü tamamlandı. 

Arifiye'deki mahalleler Başkan İsmail Karakullukçu'nun talimatıyla doğalgaza kavuşurken, doğalgaz olmayan mahallelerde ise doğalgaz getirmek için çalışmalar sürüyor. 

Arifiye Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kemaliye Sosyal Tesisi...

Arifiye Belediyesi, ilçeye yeni bir doğal yaşam alanı daha kazandırıyor. GÖLYA, 300 dönümlük alanda çok yakında hizmete girecek.

Arifiye'de mutlu günlerin yeni adreslerinden biri de Kuğulu Park oldu. Arifiye Belediyesi tarafından projelendirilen ve 1. Organize Sanayi Bölgesi ile SATSO Meslek Lisesinin yanına yapılan Kuğulu Park, Arifiyelilerin mutlu günlerinde düğün, nikah, sünnet, nişan ve özel toplantılarda hizmet veriyor. 

Sakarya'nın ilk Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olma özelliğini taşıyan Arifiye'deki 1. OSB., otomotiv yan sanayi olmak üzere tekstil, metal işleri, makine imalatı, elektrik-elektronik, inşaat ve ilaç sektörü temsilcilerinden oluşuyor. 

1993'te 164 hektar alan üzerine kurulan Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) genişleme alanındaki yeni yatırımların 2021'in sonuna kadar tamamlanması planlanırken, yatırım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte 13 bin yeni istihdam sağlanacak ve çalışan sayısı 25 bine çıkacak. 

Sakarya'nın gelişen ilçelerinden olan Arifiye, hayata geçirilen projelerle cazibe merkezi olacak.