PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYORUZ
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Paylaştıkça Çoğalıyoruz’ sloganıyla vatandaşlara yönelik başlatılan Bal54 kısa sürede büyük başarı elde etti. Şehrin önemli noktalarına kurulan hayli görsel mekanlarda satışa sunulan balların kaliteli, hijyen, ucuz ve laboratuvar ortamında kontrol edilmesini önemseyen Sakarya halkı ballara büyük ilgi  gösterdi.  

KONTROLLÜ VE UCUZ
Amaçlarının vatandaşa hizmet aldığını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bal54 projesinin büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yüce, “Kontrollü, hijyenik ve tamamen tahlillerden geçmiş güvenle satışa sunulan yayla, kestane, ıhlamur, akasya gibi çeşitli ballardan şehrin bir çok noktasından halkımızın almasını sağladık” dedi. 

BAL MOTİFLİ
Bal54 evi, bal ve arı ürünleri satış noktalarından birinin daha Adapazarı Gar Meydanı’nda hizmete girdiğini vurgulayan Başkan Yüce, bal peteği motifi şeklinde hayata geçirilen Bal54 satış noktasında akasya, çiçek, kestane, yayla, ayçiçeği, lavanta, ıhlamur, karakovan ve petek ballarının yanı sıra propolis, arısütü, bal sabunu çeşitleri ve bal kolonyası bulunduğunu belirtti.