HALK54.COM

NE OLMUŞTU!
İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde vaka sayıları ciddi artmasıyla birlikte 81 il valiliğine genel gönderdi. Bakanlık tarafından gönderilen genelde 26-29 Kasım tarihlerinde 4 gün boyunca vatandaşların yoğun olduğu yerlerde ve toplu ulaşımda yoğunlaştırılmış denetimler yapılması istendi. İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği bu genelgeyle birlikte Sakarya’da dün gün boyu sıkı denetimler vardı.

VALİ BİZZAT TAKİP EDDİYOR
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından bizzat an ve an takip edilen denetimler dün olduğu gibi bugün de sürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sahaya çıkan bütün ekipler Sakarya’nın 16 ilçesinde umama açık yerler, pazaryerleri, toplu taşıma araçları, alışveriş merkezleri, işyerleri, paket servis yapılan yerler ve halkın yoğun olduğu bölgelerde çalışmaya başladı.

ALARM SÜRÜYOR
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Zabıta Daire Başkanlığı, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, Sakarya Sağlık İl Müdürlüğü ile alt kademe belediyelere bağlı zabıta ekipleri kendi sorumluluk alanlarında maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarıyla ilgili denektim, kontrol ve bilgilendirme çalışması yapıyor.