// Deniz Karakoç //

Güzel haberler arma arkaya geldi. Sakarya yaşayan tansiyon başta olmak üzere kronik rahatsızlıkları bulunan 93 yaşındaki Fatma Karakaş geçen ay ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yapılan tahlil ve testlerinde Koronavirüs tespit edilen Fatma Karakaş hemen Hendek Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. 

Ailesinin de kontrol altına alındığı Fatma Karakaş 17 gün süren tedavi sonrasında virüsü yenmeyi başardı. Sağlığa kavuşan ve taburcu olan Fatma Karakaş alkışlarla hastaneden taburcu oldu. Fatma teyze 14 gün boyunca evinde karantinada tutulacak.
 
Öte yandan geçen ay 96 yaşındaki Emine Coşkun’da Koronavirüse yakalanmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı. Emine Coşkun ile ilgilenen Dahiliye Uzmanı Dr. Asiye Güngörmüş tedavi sırasında virüs yakalandı. Yapılan tedavi ile birlikte hem Emine teyze, hem de tedavi sırasında Emine teyzeden virüs kapan Dahiliye Uzmanı Dr. Asiye Güngörmüş hastalığı yendi. Akyazı Devlet Hastanesi’nde 96 yaşındaki Emine Coşkun ile doktoru Güngörmüş alkışlarla geçen 4 Mayıs’ta taburcu olmuştu.