Esra Erol'da programına katılan Fatma Okumuş, eşi Rıfat Okumuş'la yüzleşti. ATV'de yayınlanan "Esra Erol'da" programına konuk olan Sakaryalı Fatma ile eşi arasında gergin anlar yaşandı. 

Rıfat Okumuş, darp iddialarını yalanladı ve "boşanmak istiyorum" dedi. Rıfat Okumuş şunları söyledi: Fabrikada 4 vardiya çalışıyordum. Kiradaydım. Evliliğimde mutlu değildim. Her gün gerginlik vardı. 10 sene kirada oturdum. 6 aylık evliydim. Evim tek katlıydı. Eşimden boşanmak istiyorum. Anlaşamıyorum. Onun dediği olsun istiyor. Ben annemlere ondan izinsiz gitmeyecekmişim. Eşimle ailem arasında bırakıldım. 6 sene oldu buraya geldiğimiz. Doktor raporuyla işten çıktım, sağlık sorunları yaşadım. Ailem neden Fatma'yı istiyor derseniz, kız kardeşim onun elinden bir yemek bile yiyemedi. Ailemi hiç istemedi. Kiraya çıkalım dedim, istemedi. Kardeşlerim madem onu darp etmiş, darp raporunu göstersin” dedi.

"Şartlarımı kabul edeceksin, seninle boşanacağız, duydun mu beni?" diye eşi Rıfat'a seslenen Fatma Okumuş da ayrılmak istediğini söyledi. "Ben ailene saygısızlık etmedim" diyen genç kadın ile, yayına bağlanan eşi Rıfat Okumuş arasında gergin anlar yaşandı. "Ben seni bu saatten sonra sevmiyorum" diyen Rıfat Okumuş, "O'nu evden kovduğumu iddia etti. Öyle birşey yok. Ben yoruldum bu ilişkiden... 18 Mayıs tarihinde de karımı sevmiyordum. Karımı uzun süredir idare ediyorum” dedi. Rıfat beni seviyor, ailesinden çekindiği için söyleyemiyor" diyen Fatma Okumuş, "Pişmanım dedin, 2 çocuğumuz var dedin, bana yalvardın, ailem bize karışmayacak dedi. Ben de kabul ettim" şeklinde konuştu.