1. GÜN YAPILACAKTI

MHP Sakarya Teşkilatı tarafından organize edilen online bayramlaşma programının bayramın birinci günü yapılması öngörülmüştü. Ancak Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun kaza geçirmesi sonrası bayramlaşma programı bayramın üçüncü gününe ertelendi. İl Başkanı Ahmet Ziya Akar’ın idare ettiği bayramlaşma programına MHP Eski Milletvekili Zihni Açba, Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

VEKİLİN ESKİSİ OLMAZ

Teşkilat üyeleri ile bayramlaşan MHP eski Milletvekili Zihni Açba, sözlerine “Ben eski milletvekiliyim” diye başladı. Bunun üzerine İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, “Vekilin eskisi olmaz” dedi. Zihni Açba’nın ardından söz alan Muhammed Levent Bülbül de bu şekilde de olsa teşkilatın bir arada olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı da, “Şartlar ne olursa olsun, Ülkücüler her zaman yan yanadır” ifadelerini kullandı.

BABAOĞLU DAVET ETTİ

Karantinada bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da, “Bizim Hendek Belediyesi olarak sosyal tesisimiz var. Bundan sonra yapacağınız ilk toplantıyı sosyal mesafe kurallarını ayarlaması bize ait olmak üzere Hendek’te yapmanızı öneriyoruz. Grup Başkanvekilimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız ile İl Yöneticilerimiz davetlimizdir” ifadelerini kullandı. İl Başkanı Ahmet Ziya Akar da, “Zihni Vekilimizi de alıp program durumumuza göre mutlaka davetinize icabet ederiz” dedi.

HERKES SÖZ ALDI

Toplantıya katılan ilçe başkanları ve il yöneticilerinin teker teker söz almasının ardından konuşan İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, “Gördüğünüz gibi buz gibi bir ekranda bile bir araya geldiğimizde içimiz ısınıyor. Bu süreç geçtiğinde, birbirimizle yüz yüze bayramlaştığımızda içimizdeki coşku çok daha fazla olacaktır. Başta Zihni Açba Vekilim, Grup Başkan Vekilim olmak üzere tüm ilçe başkanlarımın, il yöneticilerimin ve Ülkücü Camia’nın bayramını kutluyorum” diye konuştu.