KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE SAĞLANDI

Kırkpınar Amfi Açık Hava Salonundaki programa maske ve ateş ölçümünün kontrolünün ardından izleyicilerin girişleri sağlandı. Sapanca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Açık hava sinema etkinliğinin ilk gösterimi “120” filmi ile bu hafta cumartesi ve pazar günleri yapıldı. Etkinlikte ilçe sakinleri, açık hava da keyifli vakit geçirdi.

KURALLARA UYARAK MORAL VERMEK VE O ESKİ GÜNLERİ YAŞATMAK

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Biliyorsunuz ki dünyayı etkisi altına alan korona virüs hala etkisini sürdürmeye devam ediyor. Yaklaşık 3 ay vatandaşlarımız ne dışarı çıkabildi ne de sosyal bir faaliyette bulunabildi. İçinde bulunduğumuz bu durumu halkımız için bir nebzede unutturmak, kurallara uyarak moral vermek ve Sapanca’nın eski açık hava sinema günlerini yaşatmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Bu bölgenin bir evladı olarak eksikleri biliyorum ve bu eksiklikler göz önünde tutularak planlama yapıyoruz. Pandemi sürecinde düşündük vatandaşlarımıza talepleri olan sinemayı nasıl getirebiliriz. Sapancalı hemşehrilerimizin hafta sonu gecelerini açık hava sinemasıyla renklendirmeye karar kıldık. Biliyoruz ki halkımız hizmetin en iyisine layık, biz de halkımıza layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Sapanca, için yeni projeler üretmeye devam edeceklerini aktaran Başkan Özen, “İnsanlarımız bu tür etkinliğe özlem duymuş, biz bu özlemi bir nebze olsun giderdiğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.