KULLANIMA KAPATILDI
İlçe genelinde koronavirüse karşı adeta savaş açan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Banklar şimdiye kadar halkımızın hizmetindeydi. Bugün halkımızın sağlı için geçici süreli olarak kullanıma kapıyoruz. Kamelyaların kullanılmaması için güvenlik şeridi çekiyoruz. İş yerlerinin dezenfektan kullanımlarına, sosyal mesafe uyarı işaretlerinin bulunmasına yönelik denetimlerimiz arttırmış bulunmaktayız. İnşallah virüs ile mücadelemiz ve sabrımızın sonu selamet olacaktır” dedi.

EVLERİNİZDEN ZORUNLU OLMADIKÇA ÇIKMAYIN
Kalabalık alanlardan herkesin uzak durması gerektiğini aktaran Başkan Özen, salgının yayılmasını önlemek için vatandaşların evlerinden zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamasını istedi. Başkan Özen “Ciddi bir şekilde önlemler almalıyız. İşin farkına, ciddiyetine varalım. İlimiz yüksek riskli gurupta yer almaktadır. Tedbir almazsak daha olumsuz sonuçlar gelme ihtimali çok yüksek ve sonuçlar çok ağır olabilir. Özellikle kalabalık olması muhtemel olan pazar yerlerinde vatandaşlarımızın sosyal mesafeyi korumayı ihmal etmemeliler. Kırmızı rengi maviye çevirmek bizlerin elinde. Ben halkıma güveniyorum yarın daha rahat ve huzurlu olması için tedbiri elden bırakmayalım” diye konuştu.

Belediye ekipleri tarafından toplu kullanım alanları ve ilçe esnaflarına yönelik denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği bilgisi verildi.