Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri kent genelinde alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kent merkezi ve 16 ilçeye eşit hizmet götüren, şehre uzun yıllar hizmet edecek bir altyapı kazandıran SASKİ, son olarak Söğütlü ilçesinde çalışma başlattı.

Ekipler, ilçe merkezindeki Atatürk Caddesi’nde bin 500 metre uzunluğunda bir atık su hattı inşa edecek. İlçenin güçlü alt yapı ağını sağlam bir şekilde geleceğe taşıyacak çalışma nedeniyle caddenin bir bölümünün 12 Ocak Çarşamba gününden itibaren trafiğe kapatılacağı belirtildi. Trafiğin çalışma sona erene kadar alternatif güzergâhlardan sağlanacağı açıklandı.

Trafik alternatif yollardan sağlanacak

SASKİ’den yapılan açıklamada, “Sakarya’mızın dört bir yanında kesintisiz içme suyu ve alt yapı hizmeti sunmak için yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşımıza en kaliteli suyu ulaştırmak ve alt yapı noktasında uzun yıllar hizmet edecek eserler kazandırmak adına faaliyetlerimize son olarak Söğütlü ilçemizde başladık. Bölgemizde bin 500 metre atık su hattı kazandırmak için kazmayı vuruyoruz. Bu kapsamda ilçe merkezinden geçen Atatürk Caddesi’nin bir bölümünü trafiğe kapatıyoruz. 12 Ocak Çarşamba gününden itibaren buradaki trafiği alternatif yollardan sağlayacağız. Vatandaşlarımıza gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ederiz” denildi.