Başkan Altuğ mesajında şunları dile getirdi: “Bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bayram, geride bıraktığımız on bir ayın sultanı, Ramazan ayının bizlere hediyedir. Bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Biz de Ramazan Bayramımızı, bayramların hak ettiği huzurla, maneviyatla karşılayıp idrak edenlerden olalım. Birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendiren bayramları anlam ve önemine uygun bir şekilde kutlayıp bayramların armağanı olan geleneklerimizi bize olduğu gibi bizden sonraki nesillere de aktarabilelim.

Milletvekillerini kaçakçılara benzetti! Ahmet Soğuk: Çokta şeyimde Milletvekillerini kaçakçılara benzetti! Ahmet Soğuk: Çokta şeyimde

Dayanışma ve kardeşlik gibi yüce değerleri içselleştirmek için önemli bir fırsat olan bayramlar; gönülden gelen yardımlaşma ve dayanışmanın da en güzel örneğidir. Toplum olarak bizleri de bir arada tutan bu bağların sağlamlığıdır. Bu bağları sağlam kılan da birbirimize karşı hoşgörü içerisinde, kederde ve sevinçte bir arada olmamızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Sakaryalı hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”