Coronavirüsün Türkiye'de görülmeye başladığı 11 marttan bu yana bir çoğu evinde uyumayı, evlatlarına sarılmayı unuttu. Bir çoğu da hastalarını iyileştirmek isterken aynı hastalığa kendisi yakalandı. Gelen haberler, her gün artan vaka sayıları ise onların hem kendilerine hemde meslek arkadaşlarına olan inançlarını, virüsü yeneceklerine olan kararlılıklarını bir nebze bile olsun azaltmadı.

SAÜEAH'ın kahraman doktorları bu kararlılıklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda hem hastalarına, hem ailelerine, hem de tüm Sakarya'ya gösteriyor.

Adı Evren Duran ama verdiği mesaj "Sakarya için SAVAŞMAYA DEVAM"

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Evren Duran, sosyal medyayı aktif olarak kullananlar arasında.

Yaptığı bazı paylaşımlar takipçileri tarafından büyük oranda beğeni toplarken özellikle yaptığı son paylaşım SAÜEAH'ta personelin Coronavirüsle verdiği savaşta ne kadar kararlı olduğunu herkese gösterdi. Duran yaptığı paylaşımla "Sakarya için SAVAŞMAYA DEVAM" mesajı verdi.

Takipçileri onun sözleri ile büyük moral buluyor

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin moral deposu doktorlarından biride Dr. Recayi Çapoğlu. Hastalara yakınlığı ve hepsine verdiği moral, motivasyon nedeniyle sosyal medyasına teşekkür mesajları yağan Çapoğlu'da zaman zaman yaptığı paylaşımlarla hem Sakarya'ya hem de hastalarına moral depoluyor.

(Medyabar9