Halk54.com: ÖZEL- Sosyal medyada dolaşan bir video yine gündem yarattı! Daha önce Sedat Peker, Alaattin Çakıcı'nın cezaevinden çıkmasından sonra bir video yayınlamış adeta meydan okumuştu. Şimdi ise sosyal medyada en çok konuşulan videolar arasında giren ve Sedat Peker'e söylediği sözler nedeniyle birçok kişi tarafından eleştirilen Emre Niş kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

EMRE NİŞ KİMDİR?

Sakarya ve Kocaeli olmak üzere 2 adreste ikamet eden evli ve bir çocuk babası 33 yaşındaki Emre Niş, tehdit, hakaret ve kuru sıkı tabanca bulundurmak gibi birçok suçtan hakkında işlem yapıldı. Sedat Peker'i tehdit ederek meydan okumasının ardından ise affet diyerek video çekti. 

ÖZÜR VİDEOSU ÇEKTİ

Emre Niş özür videosu çekerek, "Haddim olmayarak büyüklerimin hakkında ileri geri konuştum. Alkollüydüm. Ağzımdan ne çıktığını bilmiyordum. Söylediklerimin farkında bile değildim. O yüzden Sedat abiden özür diliyorum. Nasıl böyle bir şey oldu ağzımdan çıktı. Kendime yakıştıramadım. Ama Sedat abimizi biliyorum, büyüktür, bizi de affedecek. Kendisini çok seviyorum. Çok özür diliyorum. Sedat abimden beni affetmesini bekliyorum. Bizim canımız ona fedadır. Kendisi o kadar çok seviyoruz. Çok da pişmanız. Çünkü alkollüydüm, kasten öyle bir şey söylemek istemedim. O yüzden Sedat abimden özür diliyorum, beni affetmesini bekliyorum." ifadelerini kullandı.