NE OLMUŞUT!
Sakarya Erenler ilçesi Erenler Mahallesi 1139 no'lu sokakta meydana gelen olayda ‘dur’ ihtarına uymayan bir aracı yakalamak için peşine takılan motorize ekipler manevra yapan 54 M 0336 plakalı dolmuşla çarpıştı. Kazada yunus timinde görevli Mehmet Tekcan ve Özkan Aslan isimli iki polis memuru yaralandı. Kazayı gören çevre sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Kazada Mehmet Tekcan ağır yaralanırken Özkan Aslan isimli polis memuru ise yaraladı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve hastanede de kalbi duran Mehmet Tekcan isimli polis memuru, hastane de dün ameliyata alındı. Ameliyat sonrasında fenalaşan Tekcan Şehit oldu. 

Şehit polis memuru için Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakaya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, belediye başkanları, daire müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu başkan ve yöneticileri, dernek ve oda başkanları, iş, siyaset ve basın mensupları, emniyet teşkilatı ve Tekcan’ın ailesinin katıldığı törende Sakarya İl Emniyet müdürü Fatih Kaya taziyeleri kabul etti.