Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Karasu’da düzenlenen toplantıya katıldı. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Enver Tok ile ilçe belediye başkanlarının yer aldığı istişare ve değerlendirme toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmeler paylaşılırken; CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik tavrı ve üslubu da sert bir dille kınandı. Başkan Ekrem Yüce, buluşmanın hayırlı olmasını temenni ederek, birliktelikle Sakarya’ya hizmetin daha da artacağını dile getirdi.

Daha müreffeh yarınlar için gayretkeş olacağız

Şehri gelecek hedeflerine ulaştırmak, sanayide, tarımda, turizmde, üretim ve hizmette daha da ileri seviyeye çıkarmak için atılacak her adımın çok kıymetli olduğunun altını çizen Başkan Ekrem Yüce, “Ülke olarak çok zor dönemlerden geçiyoruz. Bize düşen bu süreçte daha çok çalışmak, daha çok üretmek. Daha önceki buluşmalarımızda da ifade ettiğim gibi biz en büyük gücümüz olan birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı arttıracağız. Bugün ülkemizin refahı, sınırlarımızın güvenliği, terör odaklarının defi için Mehmetçiklerimiz çetin bir mücadele verirken; bizde burada ülkemizin ve şehrimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması için gayretkeş olmak durumundayız. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun, yapacağımız hayırlı ve güzel hizmetlerde yardımcımız olsun” dedi.

Gündem ve çalışmalar değerlendirildi

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ise Karasu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının hayırlı olmasını temenni ederek, şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve ilçe belediye başkanlarımızla istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Hep birlikte hem gündemi hem de çalışmalarımızı değerlendirdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”