Organizasyona Genç Dergisi Yayın Ekibi, Genç MÜSİAD Genel Merkez Paydaşlar Komitesi Başkanı Emirhan Özyardımcı, Genç MÜSİAD Düzce Başkanı Metin Kazancı, AGD Sakarya Başkanı Ali Ahmet Çelik, Genç ASKON Sakarya Başkanı Gökhan Altmışsekizoğlu, Sakarya Genç İHH Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Şengül, Sakarya Kent Konseyi Başkanı Rahmi Can Şeşen, Sakarya Genç Kızılay Başkanı Ceren Yağız, Sakarya Murabıt Vakfı Başkanı Mithat Aykaç, Sakarya Yedirenk UÖD Başkanı Bünyamin Göl ve Sakarya Yedi Hilal Derneği Üniversite Başkanı Osman Mert Baykoz katılım sağladı.

Genç MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Reis’in işletmesi olan Reisoğlu Restaurant’ta bir araya gelen Genç Sivil Toplum Kuruluşu başkanları birbiriyle tanışma gerçekleştirdi.

Organizasyonun açılış ve selamlama konuşmasında Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Enes Boz;

“Bu akşam gerçekleştirmiş olduğumuz organizasyonumuza teşrif ederek bizleri yalnız bırakmayan başta Genç MÜSİAD Genel Merkezimiz olmak üzere, ilimizin sivil toplum kuruluşlarına ve kıymetli başkanlarına hoş geldiniz demek istiyorum.

Genç MÜSİAD olarak, şehrimizde faaliyet gösteren ve binbir çeşit alanda çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarının gelecekteki temsilcileri ve şimdiki gençlik kurulu yöneticileri olan sizlerle daha yakın ilişkiler kurarak, şehrimize çok güzel değerler katacağımıza inanıyorum. Her birimizin sorumlulukları ayrı olsa da ortak bilincimiz ve hedefimiz Sakarya’mızı bir adım daha ileri taşımaktır. Bu minvalde ileride birlikte çok güzel çalışmalarda birlikte olacağımıza inanıyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.” Cümlelerine yer verdi.