Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan’da koronavirüsle mücadele çalışmalarına ülkemizde ilk vakanın tespit edilmeden önce başlandığını ifade ederek süreç boyunca yapılan çalışmaları kamuoyuyla paylaştı.

Tüm Birimler Teyakkuzda

Vatandaşların süreçten en hafif şekilde etkilenmesi için 7/24 esasına göre çalıştıklarını vurgulayan Başkan Alemdar, “Bu zamana kadar ilgili tüm kurumlarımızla birlikte hareket ettik, etmeye de devam ediyoruz. 2468 ailemize erzak yardımında bulunurken, 860 vatandaşımızın ilaçları ve dezenfektan gereksinimleri de temin ettik. Hemşerilerimizin aktif olarak kullandığı 271 noktayı koronavirüse karşı hijyenik hale getirdik. Bunun yanı sıra 1822 sokağımızla ve 126 caddemizle toplamda 555 km yolu ve 2521 adet çöp konteynerimizi periyodik olarak dezenfekte ediyoruz. Pazar alanlarında 3 binin üzerinde maske dağıtımı yaparken, sokaklarımızın süsü olan hayvanlarımız için de 265 kg mamayı farklı noktalardaki beslenme ünitelerimize pay ettik. Vatandaşlarımızın sağlığının yanı sıra ekonomik anlamda da korumak ve kollamak için 876 iş yerini denetleyip, 279 işletmeye işlem yaptık.” dedi.

WhatsApp İletişim Hattı

Küresel tehdit haline gelen koronavirüsle mücadelede; Serdivan Belediyesi’nin bütün ekip ve ekipmanıyla gayret gösterdiğini vurgulayan Başkan Alemdar, “Gördüğünüz gibi bizler sizin için 7/24 sahadayız. Tüm samimiyetimle bilmenizi isterim; yalnız değilsiniz. Serdivan yalnız değil. Size bir telefon kadar uzaktayız. Belediyemizin 444 5450 numaralı çağrı merkezinin yanı sıra 0531 608 5676 numaralı WhatsApp iletişim hattından da ihtiyaçlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.” diye konuştu.