Beş Farklı Etkinlik

Koronavirüs sürecinde çocuklara yönelik etkinliklerini online olarak sürdüren Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi, Ramazan ayına özel etkinliklerle çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Origami Günlüğü, Çorap Oyuncak Günlüğü, Geleneksel Türk Sanatları Günlüğü, Çağdaş Türk Sanatları Günlüğü ve Hadis Günlüğü başlıklarıyla beş farklı etkinlik her gün Serdivan Çocuk Akademisi sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor. Etkinlikleri Instagram, Facebook ve Twitter’dan takip eden aileler ve çocuklar paylaşılan etkinlikleri evlerinde uygulama fırsatı buluyorlar.

Hadislerle Öğreniyorlar

Etkinlikler arasında yer alan ve her gün farklı hadislerin paylaşıldığı Hadis Günlüğü’nde çocuklar hem öğreniyor hem de öğrendikleri hadisleri uyguluyorlar. Arkadaşlığa, iyiliğe, yardımlaşmaya ve güzel davranışlara teşvik eden hadisler çocuklarla paylaşılıyor ve bu hadisler çerçevesinde uygulamaları isteniyor.

Ramazan Boyunca Devam Edecek

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleşen etkinlikler Ramazan ayı boyunca devam edecek. Hesapları takip eden aileler ve çocuklar #evdeöğreniyorum etiketiyle yapmış oldukları uygulamalar paylaşabilecekler.