Serdivan Belediyesi eski hizmet binası önündeki SerdivanAile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen kampanyaya SerdivanKaymakamı Muhsin Çatmadım, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Sağlık Müdürü, muhtarlar, meclis üyeleri, AK Parti Serdivan Kadın Kolları Başkanı ve üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Mobil aşı merkezine gelen vatandaşların tek tek kayıtları alındı.

Vatandaşların daha sonra uzman sağlık personelleri tarafından aşıları yapıldı.

Aşı olmaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Çatmadım ve Alemdar salgın sürecinde aşının önemine vurgu yaptı.

Alemdar temizlik, maske ve mesafe kadar bu süreçte aşının da son derece önemli olduğunu ifade ederek, devletin tüm imkanlarını vatandaşlarının sağlığı için seferber ettiğini ve aşıyı en uzak noktada da olsa onlara ulaştırdığını belirtti.

Alemdar mobil aşı merkezinde görev yapan sağlık personellerinin yanı sıra bu süreçte özveriyle görev yapan tüm sağlık çalışanlarına da ayrıca teşekkür ettiklerini söyledi.

Kaymakam Çatmadım da aşının salgınla mücadeledeki en önemli silah olduğunu ifade ederek, aşı kampanyasına katılan tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini belirtti.

Program sonrası Kaymakam Çatmadım ve Başkan Alemdar protokol üyeleri ile birlikte İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’ne de misafir oldu.

Faaliyetler hakkında bilgi alan heyet kursiyerlere ve öğretmenlere başarı dileğinde bulundu.

Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşlardan gelen yoğun talep doğrultusunda yarın da (3 Eylül Cuma) 14.00-17.00 arası aynı noktada aşı kampanyasına devam edileceği belirtildi.