Park ve bahçelerin yanı sıra; çocuk oyun alanları, sosyal donatı alanları, kaldırım ve yol kenarları ile yürüyüş güzergahları yabani otlardan arındırılırken bu alanlardaki ağaç ve süs bitkilerinin de detaylı bakımı yapılıyor.

TÜM EKİP VE EKİPMANLA SAHADA
Çark Deresi ve etrafında yapılan çim ve yabani ot biçme işlemlerinin ardından Serdivan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalardan arta kalan atıklar da tek tek toplanarak güzergah pandemi sonrası sürece hazır hale getirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma yapılan alanlarda ilaçlama ve dezenfekte işlemi de gerçekleştiriliyor.

Vatandaşların kısıtlama olmayan gün ve saatlerde, bu alanlardan aileleri ile birlikte gönül rahatlığıyla yararlanabilmeleri için çalışmalara hız kesmeden devam edileceği belirtildi.

MEMNUNİYETLERİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Vatandaşlardan gelen talep ve önerilerin kendileri için son derece ehemmiyet arz ettiğini belirten yetkililer; Serdivan’ın her köşesinde çalışmaların hummalı şekilde sürdüğünü vatandaşlardan gelen istek ve taleplerin de değerlendirilerek süratle gereğinin yapıldığını belirttiler.