Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için pandemi sürecinde tüm imkanların seferber edildiğini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 7/24 esasına göre vatandaşların tüm taleplerinin görevli personel tarafından süratle yerine getirildiğini ifade etti.

Temel ihtiyaçların yanı sıra kriz masasındaki görevli personelin maske noktasında da titizlikle çalıştığına değinen Başkan Alemdar, “İlçemizdeki maske ihtiyacını karşılamak için Nisan ayında Serdivan Fikir ve Sanat Akademimizde maske üretim atölyemizi kurduk. Ekiplerimiz de vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için pandemi sürecinde her gün sahadaydılar. Özellikle sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde ilçemizdeki tüm haneleri kapı kapı gezerek bu sürecin en önemli ihtiyaç malzemesi olan maskeleri vatandaşlarımıza ulaştırdık. Koronavirüsle mücadelede önemli bir sınavı hep birlikte verdik. Şimdi normalleşme sürecine dair yeni adımlar atıyoruz. Bu kapsamda temel belediyecilik hizmetlerimizi kapsamlı şekilde sürdürürken maske noktasındaki hassasiyetimizi de devam ettiriyoruz. Bu kapsamda normalleşme sürecine girdiğimiz kontrollü sosyal hayat döneminde de maske üretimimizi devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımız artık hayatımızın bir parçası olarak gördüğümüz maskelerini belediyemizde KENTBANK birimimizde kurduğumuz kriz merkezimizden ücretsiz olarak temin edebilirler.” dedi.

Yeni normalleşme döneminde tedbirlerin devam edeceğini ve sosyal hayatın maske, mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde sürdürüleceğini hatırlatan Başkan Alemdar, Serdivan Belediyesi olarak bu süreçte de vatandaşların ve esnafın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.