Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Fahrettin Abay ve il yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, SESOB Başkanı Hasan Alişan, esnafın durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Alişan ziyarette, “Bizler Sakarya il genelinde serbest meslek ile uğraşan, alın teri ile çalışanların temsilcileri olarak, Sakarya’daki işçisinden, çiftçisine, sanayicisinden esnaf ve sanatkarına kadar her kesimin, özellikle Covid 19 hastalığı sebebiyle zor günler geçirmiştir. Saadet Partisi’nin samimi yaklaşımları desteği bizleri hayli memnun etmektedir. Refah Yol hükümeti döneminde, esnafa, işçiye, emekliye ve çiftçiye ekonomik destekleri hala bugün ki gibi aklımızda yer etmiştir. Sizlere bu anlamda müteşekkiriz.” dedi.

Başkan Abay, “Biz, Refah yol hükümeti döneminde hayata geçirdiğimiz icraatlarla herkesin yararına adımlar attık. Saadet Partisi hükümet olduğu vakit, geçmişte olduğu gibi aynı vizyon, akılcı ve emin adımlarla üretime dayalı ekonomiyi uygulayacaktır. Ülke insanımızı kurtarabilecek tek ekonomi modelinin üretim olduğunu yıllardır söylüyoruz. İktidar olduğumuzda biz bunu yaptık yine yaparız.” dedi.

Abay, “Bu bağlamda sizin bu nazik ziyaretiniz bizlere şevk, cesaret ve heyecan vermektedir. Sakarya ve Türkiye; Saadet Partisi’nin iktidarı ile kurtulur. Çare, Saadet Partisi’dir.” şeklinde konuştu.