Şube Başkanı Abdullah Sönmez; Tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden koronovirüs salgıyla mücadelede siz sağlık müdürümüzün nezdinde bütün sağlık çalışanlarımıza Rabbimizden kolaylıklar diliyorum.Virüsün tespit edilerek Sağlık Bakanlığımızın tüm Türkiye’de ve ilimizde aldığı önlemler kapsamında değerli sağlık neferleri ev,eş çoluk çocuğunu bırakarak gecesini gündüzüne katarak hizmet etmektedir.Onlar için ne yapsak az.Sağlık Sen olarak sağlıkta istihdamın artması noktasını belirtiyorduk çünkü bir sağlık çalışanı dört kişinin işini yapıyor.Sağlık Bakanımızın müjdesini verdiği 35.000 bin sayısı yüreklere su serpmiştir.İnşallah 50.000,70.000 alımlar ile müjdeler devam eder. Döner sermaye sistemi kökten değişmelidir, 3 ay tavandan ödemesi olumlu bir adım olsa da sorun ortadan kalmamaktadır.

Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımızın taleplerine gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.Rabbim yardımcınız olsun dedi. 

Doç Dr. Aziz Öğütlü; Salgınla mücadele etkin bir şekilde devam etmektedir.Toyotosa Hastanesi Süeah’a bağlanarak salgın hastanesine çevrildi.Tüm personel arkadaşlarıma koruyucu ekipmanlar dağıtıldı.Esnek mesai uygulamasına geçildi,hamile olanlar ve engellilere idari izinler kulladırılıyor.Çalışanlarımızın her ikisi de sağlık personeli ise kadın olan personele yıllık izin kullandırılıyor.Sağlık hizmetlerimiz aksamayacak şekilde uzaktan çalışma,dönüşümlü çalışma gibi çalışma modellerine geçildi.

Bu zorlu süreçte her birimiz üzerimize düşenleri yapmakla mükellefiz.Alınan tedbirlere uymalıyız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza özellikle rica ediyorum gereksiz temastan kaçının,”Evde Kalın” çağrısında bulundu.