Büyükşehir'in sevilen aile danışmanının vedası üzüntü ve şaşkınlıkla karşılandı. Bu ayrılığın Sakarya için kayıp olduğu konuluşurken, bir çok kurumun projelerinde Sezer'in emeklerinin yerinin büyük önem taşıdığı belirtildi. 

Geçtiğimiz günlerde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan aldığı başarı plaketi sonrasında randevu alınmakta yoğunluk yaşandığı bilinen aile danışmanının Ankara'da değerlendirileceği konuşuluyor. Sevenlerinin işe devam etme konusunda ikna çabaları sonuçsuz kaldı, ikna edilemeyen Sezer'in neden ayrıldığı merak konusu.

 ÜLKEM İÇİN YÜREKTEN ÇABALIYORUM

Sezer sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada:  “Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Aile Danışmanı olarak yıllarca  alnımın teri ve öz veri ile hizmet verdim. Bir çok insana dokunduğuma inanıyorum. Şehrim,ülkem için elimden ve yüreğimden gelen çaba ile bir çok projede,  eğitimlerde, danışma hizmetlerinde bulundum. Vicdani rahatlığım, asla kaybetmediğim samimiyetimle işimden ayrılıyorum. Bundan sonraki süreçte yine şehrim için aktif çalışmalarıma, ofisimde danışmanlığa, akademik çalışmalarıma devam  edeceğim . Yapılacak çok güzel işler,  okunacak kitaplar, gerçekleştirilecek hayaller var. Bu sebeple ayrılık kararının mesleki gelişimime odaklanmam açısından daha doğru olduğuna inandım. Ne hissediyorum kısmına gelirsem,  Bir çok insanin hayatına  dokundum. Bu mesleğimdeki  huzur ve duygusal  tatminim oldu  ve her daim bir aile gibi olduğumuz  ve yaptığım emeklerin karşılığını gerçek anlamda gördüğüm  yegâne  muhataplarım danışanlarıma teşekkürü ve selamımı borç bilirim’ dedi.